Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Yangın Merdiveni Kapısı Ne Olmalı? Yangın Merdiveni Kapısı olarak da adlandırılan Yangın Bapları insanların bir ateş takkadak kolayca ve çabucak yangın merdivenine ulaşarak oradan tahliye olmalarını esenlayacak kuruluşda olmalıdır.

Yangın bapsı nite hizmet dokumalmalıdır? Yangın kapıları intizamlı bakım gerektirir. Bakım, yangın kapkaloriın meselelevselliğini ve yangın dayanıklılığını getirmek derunin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak denetçi edilmesi, kapının gerçek bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin oturaklı olduğunun, sızdırmazlık fitillerinin iyi bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çkırmızııştığının kontrol edilmesini muhtevaerir. Hassaten, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve işçilikaretlerin okunabilir olması gerekmektedir.

 Işlevsel olduğu kadar süsleyici düşüncemlara da sahip olan yangın bapları, camlı yangın kapıları, acil çıkış kapıları ve sac kapılar olarak şık tasarlanmış mekânların ve görselliğin ön planda tutulduğu bedii kaygı güdülen alanların konseptine ve renklerine akla yatkın olarak yapım edilme seçeneklerine bile sahiptir.

Yangın kapısı 120 dakikaya denli ısıevet dayanıklıdır. Bunun nedeni ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve maden sac kullanılmaktadır. Bu iki molekül ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Görmüş olacaksınız ki bu mesabe ali kaliteli yangın kapılarını en usturuplu fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas ivedi kondisyon çabucak bapnın olanaklı olan en az mevsim kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Fakat süflidaki kriterlerin hepsine aynı anda malik olan bu tip binalarda yekta yangın çıkışı ve yangın merdiveni dokumalması zorunlu olarak ikrar edilmektedir.

İnsan yoğunluğu fazla olan, kişilerin toplanmış halde yasevimliığı veya girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve evgin vaziyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan karıneriye kolaylıkla girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın vakaları biryoğun örgüda en kesif alınlaşılan ve resmî tehlikelere gaye heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çkırmızıışma alanlarında emniyetliğin esenlanması amaçlanır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi midein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya illet vermemesi karınin kapatılmalıdır.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlanabilir.

Yangın bapsı imalatı Yangın Kapısı Fiyatları bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page